Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Millan 1 - Millan" by Pia Hagmar * eBook PDF Kindle ePub Free

Millan 1 - Millan

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Millan 1 - Millan
  • Author : Pia Hagmar
  • Release Date : January 22, 2018
  • Genre: Animals,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 536 KB

Description

"En dag ska jag rida lika bra som Marianne, nej, Ànnu bÀttre, bÀst i vÀrlden. Och jag ska ta hand om hÀstar som ingen annan vill ha, missförstÄdda hÀstar som andra tycker Àr farliga och vÀrdelösa. Jag ska ge dem en chans, visa vÀrlden vad de gÄr för, slÄ alla med hÀpnad.
Millans högsta dröm Àr en egen hÀst och nÀr hon jobbar i stallet efter skolan fantiserar hon om att det Àr hennes stall och hennes hÀstar. Hon fantiserar om ett vanligt liv i en vanlig familj. En familj som Äker pÄ utflykt ibland, Àter middag tillsammans och som hon kan bjuda hem kompisar till. Millan drömmer om ett liv dÄ hon inte behöver vara rÀdd att nÄgon ska förstÄ hur hon och hennes lillebror egentligen har det hemma. Men kan drömmar nÄgonsin bli verklighet?
Pia Hagmar bor i södra Dalsland tillsammans med sin man, den yngste av sina tre söner, tvÄ katter och en hÀst. Pia har skrivit mer Àn 35 hÀstböcker och med Millan inleder hon en ny serie hÀstböcker. Med stark nÀrvaro och igenkÀnning fÄr vi lÀra kÀnna Millan och leva med i hennes liv. BÄde i bra och dÄliga stunder."


Ebook Download "Millan 1 - Millan" PDF ePub Kindle